Utiliteitsbouw

Wij zijn een deskundige en betrouwbare partner voor het realiseren van grootschalige en/of complexe natuursteenwerken

MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DE UTILITEITSBOUW

Zie wat wij kunnen in het realiseren van grote projecten en overtuig u van onze kracht als betrouwbare partner in het bouwproces. Bakker Natuursteen is als partner van aanschaf tot oplevering bij u betrokken.

Door eigen import en selectie van materialen in de groeve, professionele projectleiders en eigen stelploegen houden wij van begin tot eind controle over het uit te voeren project.

Bakker Natuursteen is een volwaardige partner in de realisatie van natuursteenwerken in de utiliteitsbouw. Voor zowel gevels, vloeren, trappen als maatwerk staan wij voor u klaar.

Door onze hoge mate van betrokkenheid en het meedenken met opdrachtgever en architect tonen wij telkens weer onze kracht. De steeds groter wordende lijst van trouwe opdrachtgevers bewijst daarbij onze visie.

Alles in eigen beheer

Een aanvraag wordt door een van onze eigen calculatoren uitgewerkt. Door hun ervaring en kennis kunnen wij snel een offerte voor u opstellen.

Dankzij onze eigen import en efficiënte montage technieken blijkt daarbij telkens weer dat wij zeer concurrerend kunnen werken.

Elke opdracht wordt begeleid door een vaste projectleider. Deze is in hoge mate betrokken bij het project en zorgt voor goede communicatie tussen alle partijen. Hij bewaakt de kwaliteit en de voortgang van het project.

Vakmensen

Uiteraard spreekt het voor zich dat het stelwerk door vakmensen met jarenlange ervaring wordt uitgevoerd.

Naast onze eigen vakmensen beschikken wij over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde vakmensen die ons in tijden van drukte en bij grote projecten assisteren in de uitvoering.

Dit maakt het ons mogelijk grote en complexe projecten strak te organiseren en uit te voeren.

projecten

Klik hier voor de onlangs gerealiseerde projecten.

Nieuws