Werkwijze

Utiliteitsbouw, woningbouw en maatwerk

Alles in eigen beheer

Een aanvraag wordt door een van onze eigen calculatoren uitgewerkt. Door hun ervaring en kennis kunnen wij snel een offerte voor u opstellen. Dankzij onze eigen import en efficiënte montage technieken blijkt daarbij telkens weer dat wij zeer concurrerend kunnen werken.

In de uitvoering wordt elke opdracht begeleid door een vaste projectleider. Deze is in hoge mate betrokken bij het project en zorgt voor goede communicatie tussen alle partijen. Hij bewaakt de kwaliteit en voortgang van het project en zorgt er voor dat alles volgens afspraak verloopt. 

Uiteraard spreekt het voor zich dat het stelwerk door vakmensen met jarenlange ervaring wordt uitgevoerd. Naast onze eigen vakmensen beschikken wij over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde vakmensen die ons in tijden van drukte en bij grote projecten assisteren in de uitvoering. Dit maakt het ons mogelijk grote en complexe projecten strak te organiseren en uit te voeren.

specialist in Maatwerk

In onze fabriek beschikken wij over een compleet en uiterst modern machinepark waarmee werkelijk vrijwel alles in steen kan worden gemaakt. Door steeds te blijven innoveren en vernieuwen zijn we al jaren een toonaangevende speler in de markt. Bijvoorbeeld met de nieuwste aanschaf van de waterstraalsnijmachine is het mogelijk zelfs zeer complexe details in natuursteen, composiet, keramiek en dekton tot op de millimeter nauwkeurig uit te snijden. Voor menig interieurbouwer hebben we op deze manier al vele fraaie werken gemaakt.

 

Nieuws