Renovatie

Als onderhoud alleen niet meer afdoende is!

Moeten er aanpassingen aan een bestaande vloer plaatsvinden doordat bijvoorbeeld een inrichting van de keuken wordt veranderd? Of moet een vloer grondig moet worden hersteld vanwege kapotte of gescheurde tegels en vervuilde voegen?

Renovatie of onderhoud?

In dergelijke gevallen spreken we van renovatie omdat onderhoud niet meer voldoende is om uw vloer te herstellen. Vaak is dit het gevolg van onvoldoende onderhoud en heeft de vloer daardoor zijn hoogwaardige uitsraling verloren.

kies voor een Ervaren specialist

Wij hebben alle kennis en materialen in huis om uw vloer weer optimaal te herstellen. Zo hebben we al bij vele bestaande vloeren aanpassingen uitgevoerd of tegels en voegen vervangen.

 

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door een grondige aanpak én een duidelijke analyse van het probleem voordat we voor u aan de slag gaan.

 

Allereerst komt één van onze experts persoonlijk langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van dit bezoek maakt hij een analyse van de situatie en schrijft vrijblijvend een advies, rekeninghoudend met uw wensen en uw budget. Uiteraard vertelt hij het u ook, als blijkt dat deze niet met elkaar in overeenstemming zijn.

In het advies nemen we alle punten mee. We kijken daarbij niet alleen naar de steen maar we beoordelen de totale vloer. Dat kan er bijvoorbeeld toe leiden dat in het advies naar voren komt, niet alleen maar te gaan slijpen en polijsten, maar ook de voegen te vervangen. U heeft immers weinig aan een mooi gepolijste tegel als de naastliggende voegen verdiept liggen en sterk vervuild zijn?

Door deze aanpak kunnen wij u garanderen dat een vloer die door ons is behandeld weer voldoet aan de vooraf besproken wens of zelfs meer dan dat!

REFERENTIES van klanten

Ook voor onderhoudswerkzaamheden en renovatie hebben wij de afgelopen jaren vele tevreden opdrachtgevers kunnen begroeten. Klik hier en u ziet enkele projecten die door ons zijn uitgevoerd.

Nieuws