Nieuws

Een overzicht van bedrijfsnieuws en projecten in uitvoering

Alkmaar en Deventer stations ook bekleed met producten Bakker Natuursteen . . .

15 september 2015

In navolging van het CS van Zwolle en halte de Goffert in Nijmegen heeft Bakker Natuursteen Assen BV zowel voor het CS te Deventer als voor het CS station in Alkmaar opdracht gekregen diverse projectonderdelen te bekleden met natuursteen.

We zijn trots te melden dat bij deze projecten er een interne samenwerking plaats vindt tussen de beide bedrijfsonderdelen van Bakker Natuursteen en dat hierdoor er een relatief korte montagetijd mogelijk is op de bouw.

De kracht zit hem in het feit dat de bewerkingen aan de traptreden van Alta Kwartsiet door Bakker Natuursteen maatwerk worden gerealiseerd. In Assen worden de sparingen voor de markeringsschijven in de treden gefreesd, de wit marmeren markeringsdoppen met de waterjet vormgegeven en gelijk in de traptreden verlijmd en ingevoegd.

Samen met de opdrachtgever worden de koppelnaden van de treden zo gekozen dat deze geen markeringsdop kruist waardoor e.e.a. volledig geprefabriceerd richting de bouw kan worden getransporteerd. Tezamen produceren we voor deze beide stations ca 1000 m1 traptrede waarin  3000 markeringsdoppen in zijn verwerkt

 

Nieuws