Keuken- en Interieurbranche

Wij maken, leveren en monteren aanrechtbladen, werkbladen en wastafelbladen uit natuursteen, keramiek, composiet en dekton

Vanuit onze uiterst moderne werkplaats in Assen produceren wij voor de keuken- en interieurbranche vele objecten in diverse materialen en stijlen. Zo leveren wij via onze klant de marmeren tafelbladen bij alle La Place restaurants, hebben we de balies in het Rijksmuseum aangekleed en varen er luxe schepen over de wereldzeeën waarin wij het werkblad of de wastafels hebben geleverd. Werkbladen maken wij uitsluitend in opdracht van keukendetaillisten of interieurbouwers. Wij leveren niet rechtstreeks aan de particulier.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit:

Onze kracht schuilt in de hoge kwaliteit van het product en de flexibiliteit in de levering. Zo leveren wij net zo gemakkelijk op een willekeurig particulier adres als bij u in het magazijn. Tevens hebben wij vaste monteurs in dienst die de bladen desgewenst volledig plaatsen.

Kunt u iets niet vinden in ons assortiment of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen en/of opmerkingen!

 

Nieuws